Login:
Hasło:
   Strona startowa      O projekcie      Regulamin      Lista rankingowa      Uczestnicy      Plan szkolenia      Kontakt  

Strona: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16

Ekologiczne talerze

Opublikowano: 28-03-2011

Czy wyobrażasz sobie, że po zjedzeniu obiadu z talerza, zjadasz i sam talerz? Albo pijesz wodę z kubka, a potem zagryzasz kubkiem? Taką możliwość daje nam producent ekologicznych talerzy wytwarzanych z otrębów. Komplet naczyń zawiera talerze, talerzyki, miski, kubki i wiele innych naczyń o różnej wielkości. Naczynia nie nasiąkają sosem, a podane w nich gorące potrawy nie parzą rąk. Wszystko jest w kolorze beżowobrązowym i pachnie jak skórka ze świeżego chleba. Producent przekonuje, że naczynia z otrąb nadają się do użycia wszędzie. Sprawdzą się w restauracjach, fast foodach, kawiarniach czy domach. Ekologiczne naczynia mogą stanowić pokarm dla zwierząt, a po wyrzuceniu rozłożą się całkowicie produkując kompost. Dodatkową zaletą talerzy jest zawarty w otrębach błonnik, który poprawia perystaltykę jelit i poprawia proces trawienia.



Newsletter
PTH Technika sp. z o.o.